Servië walst over Bolivia heen in uitzwaaiwedstrijd

9 juni 2018, 19:57   Bijgewerkt: 9 juni 2018, 20:09

Servië heeft een galavoorstelling vertoond in de uitzwaaiwedstrijd voor het WK in Rusland. Bolivia werd met maar liefst 5-1 aan de kant gezet. Aleksandar Mitrovic was met drie doelpunten de man van de wedstrijd aan de kant van Servië.

Mitrovic zette Servië al na vier minuten spelen op voorsprong. Een kwartier later was het Adem Ljajic die de score wist te verdubbelen. Vervolgens was het weer de beurt aan Mitrovic. Vier minuten na de tweede treffer rondde hij oog-in-oog met de doelman keurig af en maakte er 3-0 van. Voor rust viel ook de vierde Servische treffer nog. Het doelpunt van Branislav Ivanovic was duidelijk het mooiste van de avond. Na een vrije trap werd de bal een aantal keer in de lucht gehouden en kwam vervolgens via een omhaal bij Ivanovic terecht. Met een mooi volley maakte de rechtsback er vervolgens 4-0 van.

Kort na rust liet Bolivia zich heel even zien. De tweede helft was nog geen drie minuten oud toen Jhasmany Campos voor de 4-1 tekende. Twintig minuten later was de marge weer vier. Mitrovic maakte zijn derde van de avond en zorgde zo voor de afgetekende 5-1 zege.

Servië begint het WK op 17 juni met een wedstrijd tegen Costa Rica. Daarna komt het land nog in actie tegen Zwitserland en Brazilië.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!