Van Marwijk ziet Australië in slotfase winnen van Hongarije

9 juni 2018, 19:28

Australië heeft zaterdagavond in de slotfase een oefenzege op Hongarije weten te boeken. Het laatste oefenduel voor het WK van Australië leek in 1-1 te gaan eindigen. Een Hongaars eigen doelpunt bracht echter de 1-2 overwinning voor de ploeg van Bert van Marwijk

Voor rust had Australië het bijzonder moeilijk en mocht het land blij zijn dat het bij rust nog altijd 0-0 stond. Australië speelde niet veel klaar terwijl Hongarije juist goed opgesteld stond. In de tweede helft was het plotseling wel raak voor de Australiërs. Geholpen door een slechte redding van Hongarije-doelman Peter Gulacsi kon Daniël Arzani de score openen voor de ploeg van Van Marwijk.

Zo leek Australië de generale repetitie winnend af te gaan sluiten. In de slotfase ging het alsnog fout voor de WK-ganger. Trent Sainsbury schatte de positie van doelman Brad Jones niet juist in en kopte de bal in eigen doel: 1-1. Daardoor leek de laatste oefenwedstrijd van Australië in mineur te gaan eindigen. In de extra tijd viel de bal echter alsnog goed voor Australië. Ditmaal maakte Hongarije, via Tamas Kadar, een eigen doelpunt waardoor Australië alsnog met 1-2 won.

Voor Australië is de eerste wedstrijd op het WK op 16 juni. Het eerste duel is ook direct een zware, want tegenstander voor de ploeg van Van Marwijk is Frankrijk.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen