Herstel Veltman volgens plan: "Mik op tweede seizoenshelft"

9 juni 2018, 16:49   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 10:01

Terwijl voor de meeste voetballers de vakantie is aangebroken, werkt Joël Veltman nog altijd hard aan zijn herstel. De verdediger ligt naar eigen zeggen op schema en verwacht begin 2019 weer zijn eerste minuten te kunnen maken. "Ik mik op de tweede seizoenshelft. Alles wat daarvoor al komt, is mooi meegenomen. Maar ik ga geen haast maken. Beter een maand langer aan de kant en dat het dan ook echt goed is, dan een week te vroeg terug."

De Ajacied liep ernstig knieletsel op tijdens het competitieduel met VVV-Venlo, in april van dit jaar. Sindsdien is Veltman geopereerd en loopt hij met een brace. "Maar vanaf maandag mag ik ook weer voorzichtig gewoon lopen", geeft hij een update in gesprek met De Telegraaf. "Dan kan ik mijn oefeningen ook weer iets beter doen." Aangezien vooraf al werd uitgegaan van een revalidatie tussen de zes en negen maanden, verloopt dat nog altijd volgens plan.

Kluivert en Ziyech: 'Elk jaar feest bij Ajax'

Hoe de Ajax-selectie er op het moment van zijn rentree uitziet, is ook voor Veltman nog een groot vraagteken. "Dat is elk jaar een feest bij Ajax: het wel of niet weggaan. Nu staan Kluivert en Ziyech in de picture. Anderen misschien ook wel, maar nu gaat de aandacht vooral naar hen uit. Hoe ik dat zelf zie? Ik lees net als jullie ook alle interviews, maar heb op dit moment geen persoonlijk contact met ze. Ik weet dus niets meer dan jullie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen