Geblesseerde Kompany wil naar WK: "Ik vecht terug"

9 juni 2018, 11:41   Bijgewerkt: 9 juni 2018, 14:40

De carrière van Vincent Kompany wordt naast vele hoogtepunten ook getekend door een aanzienlijk aantal blessures. De meest recente kwestuur komt op het slechts denkbare moment: aan de vooravond van het WK. Kompany is weliswaar opgenomen in de Belgische selectie, maar er zijn twijfels over zijn inzetbaarheid. Zelf is de centrale verdediger behoorlijk hoopvoller gestemd.

"k heb vertrouwen dat het goedkomt met mijn blessure. Ik heb niet gevolgd wat de media allemaal schreven, maar ik voel me goed", meldt Kompany tijdens een bezoek aan een Brusselse school met mede-international Nacer Chadli. "Ik heb een doel in mijn hoofd en dat probeer ik te halen. De eerste wedstrijd in Rusland? Dat zullen jullie wel zien. Mijn koffers staan klaar."

Kompany werkt intussen hard aan zijn herstel, onder meer met kinesist Lieven Maesschalck. Hij liet Het Nieuwsblad weten ondanks de vele tegenslagen nog volop motivatie te hebben voor deze revalidatie. "Zo'n blessure komt altijd hard aan en ik heb al vaak teruggevochten. Dat ga ik nu ook doen." Hij heeft dan ook een helder doel voor ogen. "Ik blijf met dezelfde ingesteldheid het WK voorbereiden. Ik ben misschien niet de meest realistische maar ik wil aan het WK beginnen om wereldkampioen te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen