Salah lacht om Ramos en hoopt op WK-opener Egypte

9 juni 2018, 10:22   Bijgewerkt: 9 juni 2018, 11:40

Mohamed Salah zegt vooral te moeten lachen om de recente uitspraken van Sergio Ramos over de Champions League-finale. De verdediger baarde opzien door te melden dat Salah de finale met een injectie best had kunnen uitspelen. Salah reageert met een knipoog op deze medische kennis van Ramos: "Misschien weet hij dan ook meteen of ik het WK wel ga halen?"

Een armklem van de geslepen Ramos kostte Salah, en daarmee eigenlijk Liverpool, een glansrijk optreden in de Champions League-finale tegen Real Madrid. Op de vraag van Marca of die trieste aftocht het dieptepunt van zijn carrière vormt, is de Egyptenaar duidelijk. "Ja, dat was het. Toen ik naar de grond ging, had ik pijn en maakte ik me veel zorgen. Ik was bovendien boos en verdrietig omdat ik de finale niet kon uitspelen."

Toen hij deze eerste teleurstelling noodgedwongen moest accepteren, kwam meteen het tweede punt van zorg: zou Salah het WK in Rusland wel halen? "Dat was een verschrikkelijke gedachte, maar ik voel me nu al iets beter", aldus Salah die ook 'gewoon' deel uitmaakt van de selectie en zelfs de WK-opener van zijn land hoopt te halen. "Ik hoop in de eerste wedstrijd tegen Uruguay mee te doen, maar dat is afhankelijk van hoe ik me tegen die tijd voel."

Aan het incident met Ramos wil de Egyptische stervoetballer in elk geval niet al te veel woorden meer vuil maken. De twee hebben nadien nog wel appcontact gehad, waaruit Ramos concludeerde dat de kou uit de lucht is. "Hij heeft me een bericht gestuurd, maar ik heb nooit gezegd dat het goed was", komt Salah zelf met een andere lezing. Om de opmerkingen van Ramos over zijn blessure maakt Salah zich evenmin druk. "Het is vooral grappig."

Het WK Voetbal Spel 2018: doe mee en win minimaal 8.000 Euro aan prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen