Carrasco stevent af op basisplaats: "Zijn veel goede spelers"

8 juni 2018, 22:06

Twee jaar geleden scoorde Yannick Carrasco nog in de Champions League-finale, maar inmiddels werkt de buitenspeler zijn duels af in de Chinese competitie bij Dalian Yifang. Toch stevent hij af op een basisplaats tijdens het WK. Hij is er zelf rustig onder.

De linksbuiten stond in de basis tijdens de afgelopen twee oefeninterlands. "Of ik buitenspeler zal zijn? Dat weet ik zo nog niet", reageert hij tegenover Het Nieuwsblad. "Er zijn hier veel goede spelers. Ik ben blij om deel uit te maken van de 23 geselecteerden. Ik ga gewoon zo goed mogelijk proberen te presteren om mijn plek te behouden. Want er zijn nog andere getalenteerde spelers op mijn positie."

Spijt van zijn keuze voor de Chinese competitie heeft hij niet. "Ik weet wat ik waard ben. Ik moest een beslissing nemen voor het WK, voor Atlético en voor mezelf. Ik sta daar nog steeds honderd procent achter. Kijk, voor mij is Hazard een topspeler, Lukaku en De Bruyne zijn dat ook. Dat ik nu in hun schaduw sta, daar heb ik absoluut geen probleem mee", zegt de buitenspeler.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen