Huddersfield Town breekt clubrecord voor verdediger Kongolo

8 juni 2018, 20:42

Bij AS Monaco kwam Terence Kongolo er niet aan te pas, maar bij Huddersfield Town wordt de Nederlandse verdediger met open armen ontvangen. Vrijdag heeft de Premier League-club het clubrecord verbroken om de international binnen te hengelen. Kongolo tekent voor vier jaar bij de club en keert dus niet meer terug in het shirt van Monaco. 

De 24-jarige oud-speler van Feyenoord speelde het afgelopen halfjaar op al op huurbasis voor Huddersfield en maakte daar een uitstekende indruk. Hij maakte zijn opwachting in zeventien Premier League-wedstrijden en deed dat zeer behoorlijk. Ondanks dat werd duidelijk dat hij bij Monaco geen uitzicht had op speeltijd, waardoor hij mocht terugkeren naar Engeland.

Trainer David Wagner is blij met de definitieve komst van de viervoudig international. "Ik ben hier heel tevreden mij en de club geeft hierdoor echt een statement af. Ik wist al dat hij een topspeler was en dat heeft hij laten zien. Toch moet ik zeggen dat hij onze verwachtingen heeft overtroffen. Ook bij onze supporters is hij zeer geliefd."

Huddersfield bleef afgelopen seizoen als promovendus soeverein in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen