Meijers verlengt en gaat voor tien jaar bij ADO Den Haag

8 juni 2018, 17:58

Aaron Meijers heeft een nieuwe verbintenis getekend bij ADO Den Haag en de captain ligt daardoor nu tot 2022 vast. Dat betekent dat als zijn nieuwe contract afgelopen is, hij tien jaar bij de club gespeeld heeft.

Meijers speelt sinds 2011/2012 bij ADO en kwam tot dusver tot 190 officiële duels, waarin hij 23 assists produceerde en drie doelpunten maakte. Manager Voetbalzaken Jeffrey van As is blij dat er eindelijk witte rook te zien is wat betreft Meijers. "Het heeft even geduurd - vanaf de winterstop waren we al met elkaar in gesprek - maar we zijn hier heel blij mee. Aaron is weliswaar geen geboren Hagenees, maar inmiddels wel echt een man van de club. Als technische leiding houden wij ervan om herkenbare gezichten als Aaron binnen de club te hebben. Hij is niet alleen binnen het veld, maar ook buiten het veld een goede captain. Dat is belangrijk voor deze groep. Je moet jongens in de kleedkamer hebben die weten hoe het eraan toegaat. Ervaring is belangrijk."

Meijers begint komend voetbaljaar aan zijn zevende seizoen in Den Haag. "Ik ben er heel erg blij mee dat ik tot 2022 kan tekenen bij deze mooie club. Ik speel hier al zes jaar met veel plezier en ben er trots op dat ik daar een periode van tien jaar van kan maken. Ik heb al veel mooie momenten meegemaakt bij ADO Den Haag en hoop dat er nog veel zullen volgen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen