Spoorboekje: Marokko en Spanje spelen laatste oefenduels

9 juni 2018, 07:00   Bijgewerkt: 8 juni 2018, 23:27

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 9 juni.

Nieuws

Fekir-soap gaat verder 

De transfer van Nabil Fekir naar Liverpool is nog altijd niet rond, maar volgens diverse Engelse media krijgt de overstap vandaag zijn beslag. 

Specials

Transferweekje

Hoewel de transfermarkt officieel nog niet open is, worden nieuwe deals voor het komende seizoen al beklonken. Ook draait de geruchtenmachine op volle toeren. Welke geruchten nemen toe en vooral: welke moeten we serieus nemen en welke kunnen wel even laten liggen? In de rubriek 'Transferweekje' komt de afgelopen week weer langs.

Wedstrijden

Hongarije - Australië (17.30 uur)

Bert van Marwijk zet vanmiddag de puntjes op de i. Zijn Australië lijkt steeds beter te draaien. Na de 0-0 tegen Colombia volgde een royale 4-0 oefenzege op Tsjechië. Het duel met Hongarije is de laatste test. Zijn de Socceroos klaar voor de krachtmeting van volgende week op het WK met favoriet Frankrijk?

Estland - Marokko (18.00 uur)

Ook voor Marokko komt het WK nu echt dichtbij. De Atlas Leeuwen spelen vandaag hun laatste oefenwedstrijd tegen het nietige Estland. Zonder vleugelspeler Nabil Dirar gaat het team van Hervé Renard proberen een goede uitzwaaiwedstrijd te beleven voor het WK en de zege op Slowakije een vervolg te geven. 

Tunesië - Spanje (20.45 uur) 

Spanje is al op Russische bodem en speelt vanavond in Krasnodar de laatste oefeninterland voor het WK. De topfavoriet, die slechts twee van de laatste vijf interlands heeft gewonnen, neemt het op tegen Tunesië. Ook dat land is actief op het WK. 

Voetbal op tv

17.20 uur: Hongarije - Australië, FOX Sports 4 - live verslag van oefenduel

17.50 uur: Estland - Marokko, FOX Sports 2 - live verslag van oefenduel

19.50 uur: Denemarken - Mexico, FOX Sports 4 - live verslag van oefenduel

20.35 uur: Tunesië - Spanje, FOX Sports 2 - live verslag van oefenduel

21.35 uur: Frankrijk - Verenigde Staten, Ziggo Sport Select - live verslag oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen