Van Marwijk reageert: "Complete onzin dat ik eigen staf betaal"

8 juni 2018, 15:38

Met verbazing heeft Bert van Marwijk het bericht gelezen dat hij bij de Australische voetbalbond zijn eigen staf zou betalen. The Sydney Morning Herald kwam met het nieuws naar buiten dat de acht assistenten van het Australische team hun salaris uit de portemonnee van Van Marwijk ontvangen, maar dat is volgens de Nederlander 'complete onzin'.

Volgens het Australische dagblad informeerde de Australische bond Van Marwijk na zijn aanstelling dat er geen budget was om een nieuwe assistenten aan te stellen. Bovendien wilden de Aussies trouw blijven aan de assistenten met wie het WK werd bereikt. Maar vanwege de korte voorbereidingstijd op het eindtoernooi wilde Van Marwijk zijn eigen staf, schreef het dagblad.

Volgens Van Marwijk kloppen die berichten echter niet. Hij noemt het 'complete onzin'. "Ik lees nu pas goed wat ze geschreven hebben, de commotie was me eerlijk gezegd eerst ontgaan", reageert Van Marwijk bij het Algemeen Dagblad. "Maar dat ik mijn eigen staf zou betalen, is natuurlijk complete onzin. Niets van waar. Mino Raiola heeft namens mij de onderhandelingen gevoerd, Australië had een bepaald budget en daar zijn we heel snel uitgekomen. Ik had nog wat aanvullende wensen, wilde wat parttimers in mijn staf, zoals scouts en video-analisten. Het klopt dat ik deze klus niet voor het geld heb gedaan. Maar ik betaal niemand uit mijn staf, dat doet de Australische bond helemaal zelf.''

Schoonzoon Mark van Bommel, Roel Coumans, Jurgen Dirkx en Taco van den Velde en videoanalist John Metgod staan Van Marwijk bij.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen