ADO Den Haag beloont Groothuizen met nieuw contract

8 juni 2018, 15:04

ADO Den Haag heeft het contract van Indy Groothuizen opengebroken en verlengd. Beide partijen zijn het eens geworden over een samenwerking tot medio 2021. De huidige verbintenis van de 21-jarige doelman liep nog een jaar door. "Ik ben er ontzettend trots op dat ik na een jaar al beloond word met een nieuw contract", reageert de keeper.

Groothuizen verruilde een jaar geleden Ajax voor ADO Den Haag. In het competitieslot kwam hij tot zes optredens, omdat eerste doelman Robert Zwinkels geblesseerd raakte. "Robert Zwinkels kende natuurlijk een heel sterk seizoen, waardoor Groothuizen moest wachten op zijn kans. Die ontstond op een gegeven moment en heeft Indy vervolgens gepakt", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As op de website van ADO. "In de wedstrijden die hij gekeept heeft, heeft hij ons overtuigd dat hij enorm veel kwaliteiten heeft. Indy is een complete doelman."

Komend seizoen gaat Groothuizen de concurrentiestrijd opnieuw aan. "Robert is natuurlijk zeer ervaren en heeft het uitstekend gedaan. De kracht van ADO Den Haag is echter om op alle posities dubbel bezet te zijn en wij zijn blij dat dit ook geldt voor de plek onder de lat. We vinden het mooi dat deze keeper, die onlangs voor het eerst geselecteerd werd voor Jong Oranje, zich langer heeft verbonden aan de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen