Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NEC verkoopt Groeneveld aan Club Brugge: "Hartstikke trots"

NEC verkoopt Groeneveld aan Club Brugge: "Hartstikke trots"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 juni 2018 – Er vertrekt wederom een buitenspeler van NEC naar Club Brugge. Nadat Anthony Limbombe in 2016 de overstap maakte naar de Belgische topclub, bewandelt Arnaut Groeneveld deze zomer dezelfde weg. NEC heeft donderdag namelijk een akkoord bereikt over de verkoop van de aanvaller.

NEC laat niet weten hoeveel geld het vangt voor de transfer, maar wel dat de transfersom middels een bonusconstructie kan oplopen. Tevens is er een doorverkooppercentage opgenomen in de overeenkomst. Technisch directeur Remco Oversier over het vertrek van de speler van Jong Oranje. "De afgelopen periode was er vanuit binnen- en buitenland interesse voor Arnaut, die zich het afgelopen jaar geweldig heeft ontwikkeld bij NEC. Voor Arnaut is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière en we zijn uiteraard hartstikke trots op het feit dat hij vanuit ons de stap maakt naar een absolute topclub in België."

Volgens Oversier overheerst de trots dan ook in Nijmegen. "Dit is een groot compliment voor onze staf, die Arnaut zijn kwaliteiten verder hebben ontwikkeld, maar ook zeker voor onze scouting, die hem in 2016 naar de club hebben gehaald. Met de transfer van Arnaut naar Club Brugge hebben we naast een flinke transfersom ook een goede bonusconstructie en doorverkoop bedongen, waardoor dit ook op de lange termijn een uitstekende deal is voor de club. Wij wensen Arnaut heel veel succes bij Club Brugge en danken hem voor zijn inzet voor NEC."

De 21-jarige aanvaller speelde sinds april 2016 voor NEC, dat hem destijds overnam van PSV. Afgelopen seizoen kwam hij tot zestien assists in de Jupiler League.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd