Dortmund wint strijd om Werder-sterspeler Delaney

7 juni 2018, 17:35

Met Denemarken bereidt Thomas Delaney zich momenteel voor op het WK in Rusland, maar een vaak voor het begin van dat toernooi heeft de middenvelder de overstap naar een nieuwe werkgever afgerond. De 26-jarige allrounder vertrekt bij Werder Bremen en gaat naar Borussia Dortmund.

Delaney was afgelopen seizoen de dragende kracht bij Werder en speelde in totaal 32 competitiewedstrijden voor de club. Hij scoorde daarin drie keer en leverde vijf assists af. De Deen heeft bij Dortmund een contract getekend tot de zomer van 2022. De oud-speler van FC Kopenhagen ziet het helemaal zitten om bij de topclub te spelen.

"Het was een droom voor mij om in de Premier League te spelen en ik kreeg ook aanbiedingen uit Engeland, maar mijn keuze is op Dortmund gevallen. Toen Dortmund zich meldde, hoefde ik niet lang na denken. Deze club hoort bij de beste tien clubs van Europa en speelt in het mooiste stadion van Europa."

Delaney is de derde zomeraanwinst voor Dortmund, dat eerder al keeper Marwin Hitz en aanvaller Marius Wolf contracteerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen