Fortuna Sittard legt Eijer voor twee jaar vast als hoofdtrainer

7 juni 2018, 11:20

Fortuna Sittard gaat met René Eijer als hoofdtrainer het Eredivisie-avontuur aan. De Limburgers hebben de 55-jarige oefenmeester voor twee jaar vastgelegd. Naast Eijer hebben ook assistenten Kristof Aelbrecht (2022), Kevin Hofland (2022) en keeperstrainer Sieb Dijkstra (2020) hun handtekeningen onder een nieuw contract gezet.

Eijer zal in Sittard niet alleen hoofdtrainer zijn, maar ook als mentor van Hofland fungeren. De oud-verdediger heeft zijn papieren nog niet binnen om als trainer in het betaald voetbal te werken. "Met René halen we een brok aan ervaring binnen. Niet alleen als speler, maar zeker ook als trainer heeft hij op hoog niveau geacteerd. Hij is een echte verbinder die zowel zijn staf als het elftal naar een grotere hoogte tilt. Het teamproces is bij hem absoluut in goede handen", aldus voorzitter Isitan Gün via de officiële kanalen.

Voor Eijer is de cirkel rond. "Ooit mocht ik Kevin als beginnend trainer in de A-jeugd bij Fortuna begeleiden op weg naar zijn profcarrière. Nu kruisen onze wegen zich wederom en mag ik zijn mentor zijn aan het begin van zijn trainersloopbaan. Dat ik hoofdtrainer mag worden bij een BVO is prachtig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen