PSV praat nog met Manchester City over transfer Angeliño

7 juni 2018, 07:58

Angeliño is nog altijd de beoogde nieuwe linksback van PSV. Het is geen geheim dat de landskampioen de 21-jarige Spanjaard wil inlijven, maar de club is nog niet tot een akkoord gekomen met Manchester City. Donderdag worden de gesprekken tussen de partijen hervat.

Dat is wat het management van Angeliño aan het Eindhovens Dagblad vertelt. De clubs zouden qua vraag en aanbod niet heel ver meer bij elkaar uit de buurt zitten. De Engelse topclub verlangt een transfersom van meer dan vijf miljoen euro voor de linksback, die het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor NAC Breda. Wil PSV dat bedrag niet op tafel leggen, dan kan een hoog doorverkooppercentage de deal ook dichterbij brengen.

Angeliño heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in Manchester. De jonge linksback heeft geen toekomstperspectief bij de Engelse landskampioen, dat hem het afgelopen seizoen op huurbasis naar NAC Breda stuurde. Daar maakte de technisch begaafde linkspoot veel indruk. Als opkomende verdediger maakte Angeliño drie doelpunten en was hij goed voor zes assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen