Gisteren gemist: België verslaat Egypte, Stewart krijgt topfunctie

Gisteren gemist: België verslaat Egypte, Stewart krijgt topfunctie

7 juni 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 6 juni.Rose: "Maak me zorgen over racisme in Rusland"
Danny Rose is bang tijdens het WK in Rusland veelvuldig met racisme geconfronteerd te worden. De linksback van Engeland heeft daarom laten weten dat hij niet wil dat zijn familie ook naar Rusland zal reizen om hem te zien spelen. Bondscoach Gareth Southgate deelt de zorgen van Rose.

Stewart aan de slag als algemeen directeur bij Amerika
Earnest Stewart krijgt een topfunctie bij de Amerikaanse voetbalbond. Hij wordt algemeen directeur van het Amerikaanse elftal, een functie die pas net in het leven is geroepen. De eerste taak van Stewart zal het aanstellen van een nieuwe bondscoach worden.

België simpel langs Salah-loos Egypte in oefenduel
België heeft woensdagdavond vertrouwen opgedaan richting de start van het WK. Egypte werd in een oefenwedstrijd met 3-0 verslagen. Bij Egypte ontbrak nog altijd sterspeler Mohamed Salah, terwijl België wel in de sterkst mogelijke opstelling aantrad. Alleen de geblesseerde Vincent Kompany ontbrak nog.

Zaakwaarnemer Namli: "PEC onderhandelt met Genoa"
Younes Namli kan deze zomer een transfer naar Italië maken. Volgens zijn zaakwaarnemer Daan Kramp heeft Genoa namelijk vergaande interesse in de spelmaker. De Italiaanse club zou naar verluidt miljoenen overhebben voor de 23-jarige Namli.

'Ajax heeft met Fransman Jullien alternatief voor Magallán'
Omdat de komst van Lisandro Magallán van Boca Juniors nog altijd op zich laat wachten, zou Ajax ook vast andere opties bekijken. De Amsterdammers zijn in de zoektocht uitgekomen bij Christopher Jullien van Toulouse. Boca Juniors liet deze week weten eerste een vervanger voor Magallán te willen halen voor de verdediger wordt verkocht.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 oktober 2019

  2. zondag 20 oktober 2019