Orgie met prostituees zorgt voor WK-rel bij Mexico

6 juni 2018, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het wereldkampioenschap in Rusland moet nog beginnen, maar binnen de Mexicaanse selectie is de eerste WK-ophef nu al een feit. De bijzondere aanleiding is een orgie na afloop van de oefeninterland Mexico-Schotland (1-0) in Mexico-Stad en de berichtgeving daarover in Mexicaanse media.

Het Mexicaanse magazine TVNotas wist te melden dat acht spelers na de wedstrijd betrokken waren bij een massaal seksfeest met maar liefst dertig prostituees. Het medium publiceerde vervolgens foto's van de aankomst van de spelers en de betreffende vrouwen bij het hotel met de tekst 'una noche loca', oftewel 'een gekke nacht'.

Volgens TVNotas waren de gebroeders Jonathan en Giovani dos Santos, doelman Guillermo Ochoa, Benfica-aanvaller Raul Jimenez, FC Porto-middenvelder Héctor Herrera en Jesús Gallardo in ieder geval betrokken bij het voorval. Daarnaast worden Carlos Salcedo en Marco Fabian, beide uitkomend voor het Eintracht Frankfurt van Jetro Willems, eveneens met het seksfeest in verband gebracht.

'Geen training gemist'

Waar het incident in Mexico en met name in de Mexicaanse media voor de nodige ophef zorgt, reageert de nationale voetbalbond buitengewoon laconiek op de escapades van de internationals. "De betreffende spelers hebben geen training gemist. Het feest vond plaats in hun vrije tijd", laat secretaris-generaal Guillermo Cantu middels een milde eerste reactie weten.

Mexico, met onder meer de in Nederland bekende Hirving Lozano, Andres Guardado en Hector Moreno in de gelederen, speelt zaterdag nog een laatste oefenwedstrijd in en tegen Denemarken. In de groepfase van het WK nemen de Mexicanen het vervolgens op tegen regerend wereldkampioen Duitsland, Zuid-Korea en Zweden.

Foto: TVNotas

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen