De Graafschap haalt met Narsingh weer versterking

6 juni 2018, 10:35   Bijgewerkt: 6 juni 2018, 12:03

Na Stef Nijland heeft De Graafschap een tweede offensieve versterking in korte tijd binnengehaald. Furdjel Narsingh komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden. De 30-jarige vleugelspeler tekent een contract voor één jaar bij de Doetinchemse Eredivisionist. Narsingh moet enkel nog medisch worden gekeurd. Hij is daarmee al de vierde versterking voor komend seizoen.

De overgang betekent voor Narsingh ook meteen een hereniging met De Graafschap-trainer Henk de Jong en zijn assistent Sandor van der Heide. Het drietal kent elkaar nog van de eerdere samenwerking bij Cambuur. Daarvoor kwam Narsingh onder meer uit voor PEC Zwolle, Telstar en FC Volendam.

Narsingh kwam door blessureleed de afgelopen seizoenen maar weinig in actie. Desondanks had hij de optie om bij te tekenen bij Cambuur. Het legde de aanbieding uit de Friese hoofdstad echter naast zich neer, om zo zijn geluk in de Eredivisie te kunnen beproeven.

"Furdjel is een snelle en behendige aanvaller, die goed op de rechterkant uit de voeten kan. Onze trainers, Henk de Jong en Sandor van der Heide, hebben eerder met hem gewerkt in de eredivisie. Wij zijn overtuigd dat hij ook voor ons een meerwaarde kan zijn op het hoogste niveau", laat manager voetbalzaken Peter Hofstede zich positief uit over zijn nieuwste aanwinst op de clubsite van De Graafschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen