Sterling zet hoog in: "We moeten voor de WK-titel gaan"

6 juni 2018, 09:30

Volgens Raheem Sterling kan Engeland komende zomer maar met één reële doelstelling naar Rusland afreizen: wereldkampioen worden. De vleugelaanvaller legt de lat voor The Three Lions daarmee bijzonder hoog. De Engelsen werden in 1966 wereldkampioen, maar reikten nadien nooit verder dan de kwartfinales.

Genoegen nemen met een plek in die kwartfinales is dit jaar echter geen optie, als het aan Sterling ligt. "We hebben 23 goede spelers, die allemaal mentaal sterk genoeg zijn om te zeggen: wij gaan winnen, wie kan ons stoppen? Als we alle 23 zo denken, is een plek in de kwartfinales niet genoeg. Dan moeten we voor de titel gaan."

"Ik ga niet vier, vijf of zes weken van mijn leven hier doorbrengen en dan zeggen: we zien wel wat er gebeurt, hopelijk halen we de laatste zestien", aldus de snelle aanvaller van Manchester City tegenover de Engelse pers. Hij laat er, ondanks de teleurstellend verlopen toernooien van 2014 en 2016, dan ook weinig twijfel over bestaan: "Wij hebben de kwaliteiten en de mentaliteit om het WK te winnen."

Het WK Voetbal Spel 2018: doe mee en win minimaal 8.000 Euro aan prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen