Ramos: "Mis de berichten dat ik Firmino ziek heb gemaakt"

Ramos: "Mis de berichten dat ik Firmino ziek heb gemaakt"

5 juni 2018 – Sergio Ramos is klaar met de bakken kritiek die hij heeft gekregen na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool. De aanvoerder van Real Madrid kreeg kritiek voor het blesseren van Mohamed Salah én Loris Karius, maar kan zich daar niet in vinden.Na een duel met Ramos liep Salah een schouderblessure op, terwijl Karius een hersenschudding zou hebben opgelopen na een botsing met de verdediger. "Het enige bericht dat ik mis is dat Roberto Firmino een verkoudheid heeft gekregen van mijn zweet", zegt hij cynisch tegen AS.

Ramos werd het mikpunt van kritiek na zijn armrol met Salah. De verdediger kan zich daar echter niet in vinden. "Hij pakt mijn arm eerst vast en daardoor viel ik de andere kant op. Nu wordt er gezegd dat ik de blessure heb veroorzaakt, terwijl het zijn andere arm was", blikt hij terug. "Daarna werd mij verweten dat ik de keeper een hersenschudding heb toegebracht."

"Ik heb via de telefoon nog contact gehad met Salah en hij maakt het goed", vervolgt Ramos. "Hij had door kunnen spelen met een injectie en dat heb ik ook vaak gedaan."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 april 2019

  2. zondag 21 april 2019

  3. zaterdag 20 april 2019