Buffon drie duels geschorst voor wangedrag tegen Real

Buffon drie duels geschorst voor wangedrag tegen Real

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 juni 2018 – Gianluigi Buffon heeft een schorsing van drie Europese duels opgelegd gekregen van de UEFA. Dit naar aanleiding van zijn rode kaart en opmerkingen over scheidsrechter Michael Oliver in het Champions League-duel met Real Madrid. 

Juventus werd uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League nadat Real Madrid van scheidsrechter Oliver een strafschop toegewezen kreeg. Cristiano Ronald benutte dat buitenkansje vervolgens. Buffon was vervolgens woest op de scheidsrechter. Ook na de wedstrijd had hij nog enkele opmerkingen over de leidsman en dat komt hem op een schorsing van drie duels te staan.

Of Buffon deze straf ook daadwerkelijk uit gaat zitten, is nog niet bekend. Er bestaat namelijk een kans dat hij een punt achter zijn loopbaan zet. De doelman maakte bekend om te vertrekken bij Juventus. Over zijn toekomst is nog niks duidelijk.

Reacties

gerelateerd