Transfervrije De Fockert vindt onderdak bij Excelsior

5 juni 2018, 14:28   Bijgewerkt: 5 juni 2018, 14:43

Maarten de Fockert heeft na zijn vertrek bij sc Heerenveen vrij snel weer een nieuwe club gevonden. De doelman heeft een contract getekend bij Excelsior Rotterdam, zo meldt de club dinsdagmiddadg via de officiële kanalen. De Fockert komt transfervrij over.

De 23-jarige De Fockert zet zijn handtekening onder een tweejarig contract. In de verbintenis is ook nog een optie voor een extra seizoen opgenomen. Op de website van Excelsior legt de doelman uit hoe de transfer tot stand kwam. "Toen ik bij Jong SC Heerenveen speelde, ben ik Ronald Graafland een aantal keer tegengekomen. We hebben het toen ook wel eens gehad over een eventuele overgang. Nu die kans zich voordeed, heb ik gekozen voor Excelsior. Ik heb een goed gevoel bij de club."

De Fockert speelde sinds 2014 bij Heerenveen en werd tweemaal verhuurd: eerst aan VVV-Venlo en afgelopen seizoen aan Go Ahead Eagles. "De keuzes die je maakt, pakken soms minder uit en het was soms frustrerend dat ik in de afgelopen seizoenen minder minuten maakte, maar ik ben in die jaren wel een betere keeper geworden. Als je goed genoeg bent, dan speel je, maar uiteindelijk zal ik het zelf moeten laten zien. Hard werken staat voorop en je moet de beste versie van jezelf laten zien", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen