De Ligt: "Alles op een rijtje zetten en een beslissing nemen"

5 juni 2018, 10:43

Matthijs de Ligt begon maandagavond in de basis bij het Nederlands elftal in de oefenwedstrijd tegen Italië (1-1). Voor de verdediger wacht nu vakantie. Daarin moet het Ajax-talent wel goed gaan nadenken over zijn toekomst, zo stelt hij.

Na de oefeninterland vroegen de Italiaanse media De Ligt naar een mogelijke transfer naar Juventus. De verdediger liet daarop weten dat hij het een mooie club vindt. "Dus ik kan me wel voorstellen hoe de krantenkoppen eruit gaan zien", lacht hij tegenover het ANP. "Ach, ze schrijven maar wat ze willen. Dat doen ze waarschijnlijk toch wel."

Geruchten gaan er in ieder geval genoeg over De Ligt. Juventus, FC Barcelona, Bayern München, Manchester City, Tottenham Hotspur, allemaal clubs die bereid zouden zijn flink te betalen voor de Ajax-verdediger. "Ik ken de verhalen, maar weet ook wat ik moet geloven", reageert De Ligt, voor wie het ook een optie is om bij Ajax te blijven. "Ik denk dat ik me daar nog kan ontwikkelen. Ik ga nu op vakantie en dan moet ik alles maar eens op een rijtje zetten en een beslissing nemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen