Gisteren gemist: hersenschudding Karius, remise Oranje

5 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 4 juni 2018, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 4 juni.

Touré veegt vloer aan met Guardiola: "Was wreed tegen mij"

Yaya Touré is niet te spreken over de menselijke aspecten van Pep Guardiola. De Ivoriaanse middenvelder werkte de afgelopen twee seizoenen samen met de Spaanse hoofdtrainer en heeft het gevoel dat zijn huidskleur er mede voor heeft gezorgd dat hij weinig speelde.

Kamp Dumfries denkt dat transfer naar PSV rondkomt

Er lijkt een impasse te zijn ontstaan rond de transfer van Denzel Dumfries naar PSV, maar de zaakwaarnemer van de speler van sc Heerenveen heeft er nog alle vertrouwen in dat de overstap beklonken zal gaan worden. Zaakwaarnemer Santi Kolk denkt dat een transfer voor iedereen het beste is.

Karius liep hersenschudding op in de Champions League-finale

Er is maandagavond zeer opmerkelijk nieuws over Loris Karius naar buiten gekomen. De doelman van Liverpool ging in de Champions League-finale tegen Real Madrid twee keer gigantisch in de fout en benadeelde niet alleen zichzelf, maar ook iedereen met een Liverpool-hart. Er is maandag echter een mogelijke reden voor zijn geschutter naar buiten gekomen: Karius kampte namelijk met een hersenschudding.

Marokko buigt achterstand om en verslaat Slowakije

Het lukte Nederland niet om Slowakije te verslaan, maar Marokko is wel geslaagd in die missie. De Atlas Leeuwen, die zich aan het voorbereiden zijn op het WK, zegevierden maandag ondanks een 0-1 achterstand met 2-1.

Nederland houdt ook aan uitduel bij Italië gelijkspel over

Net als afgelopen donderdag bij Slowakije heeft het Nederlands elftal maandagavond in Turijn ook gelijk gespeeld bij Italië: 1-1. Dit keer ging het met meer moeite en flink wat geluk, want Italië liet vooral in de eerste helft na om ruim afstand te nemen van het zeer matige Oranje. Na de pauze viel de 1-0 dan toch, Simone Zaza gleed een voorzet tegen de touwen. Na de rode kaart voor Domenico Criscito twintig minuten voor tijd keerde het duel en was Nathan Aké de man die het slotoffensief beloonde met een goal.

Cillessen: "Liverpool en Arsenal geen onaardige clubs"

Jasper Cillessen mag deze zomer niet vertrekken bij FC Barcelona, maar toch wordt zijn naam veelvuldig genoemd bij andere clubs. Onder meer Liverpool en Arsenal willen de sluitpost graag vastleggen. Cillessen houdt zich op de vlakte over die interesse.

Koeman maakt de balans op: "Ik ben niet heel negatief"

De kop is eraf voor Ronald Koeman, zijn eerste serie duels als bondscoach van het Nederlands elftal zijn achter de rug. De keuzeheer sloot zijn eerste reeks van vier duels maandag af met een gelijkspel tegen Italië (1-1). Zeer positief over de nabije toekomst over Oranje is hij niet, maar toch houdt Koeman de moed erin.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen