Marokko buigt achterstand om en verslaat Slowakije

4 juni 2018, 21:55

Het lukte Nederland niet om Slowakije te verslaan, maar Marokko is wel geslaagd in die missie. De Atlas Leeuwen, die zich aan het voorbereiden zijn op het WK, zegevierden maandag ondanks een 0-1 achterstand met 2-1.

Namens Slowakije, dat donderdag nog gelijkspeelde tegen Oranje, tekende Jan Gregus voor de 0-1. Hij schoot raak in de 59ste minuut en deed dat met een prima schuiver in de verre hoek. Het antwoord van Marokko liet niet lang op zich wachten. Uit een hoekschop van Hakim Ziyech kon aanvaller Ayoub Kaabi vijf minuten later vogelvrij de 1-1 aantekenen. Daar bleef het niet bij, want tien minuten later hielp Younes Belhanda de WK-ganger aan de zege. De middenvelder zag Slowakije-doelman Michal Sulla schutteren na zijn schot en kon daardoor de 2-1 vieren.

Bij Marokko begonnen Hakim Ziyech, Karim El Ahmadi en Nordin Amrabat in de basis. Marokko zal blij zijn dat het weer eens het zoet van een overwinning heeft kunnen proeven, na de doelpuntloze remise van donderdag tegen Oekraïne. Zaterdag speelt Marokko de 'uitzwaaiwedstrijd' tegen Estland.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

[photo,114339,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen