Willem II zoekt hoofdsponsor: "Juiste match nog niet gevonden"

4 juni 2018, 11:00

De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint over een maand, maar Willem II is nog altijd zonder hoofdsponsor. Het vinden van de juiste hoofdsponsor heeft topprioriteit in Tilburg. "Hoe eerder, hoe beter", vertelt directeur Berry van Gool.

Willem II heeft de opvolger van Tricorp Workwear nog niet gevonden, dus kunnen het thuis- en uittenue ook nog niet worden gepresenteerd. "Er zijn allerlei gesprekken. Maar de juiste match is nog niet gevonden", legt Van Gool uit tegenover het Brabants Dagblad. "In het seizoen dat de laatste hoofdsponsor Tricorp zich aan Willem II verbond, begonnen we met shirts met een wit vlak aan de voorbereiding. Die mogelijkheid zit er ook nu weer in."

Willem II verwacht met de dertiende begroting - zo'n elf miljoen euro - aan het nieuwe seizoen te beginnen. De Tilburgers hebben als doel de begroting de komende seizoenen naar veertien miljoen euro te laten stijgen. "Een negende of tiende plek op de ranglijst van de Eredivisie als het om de organisatie gaat, is een reële doelstelling voor de komende jaren. Als club en als stad moeten we boven Heracles en PEC Zwolle kunnen komen. Dan speel je als het mee zit play-offs om Europees voetbal en eindig je als het een keer tegen zit veertiende. Maar dan zijn er geen degradatierisico's meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen