Geblesseerde Kompany in WK-selectie; Ciman stand-by

Geblesseerde Kompany in WK-selectie; Ciman stand-by

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 juni 2018 – Vincent Kompany is ondanks een liesblessure opgenomen in de WK-selectie van België. Roberto Martínez maakte maandagochtend zijn definitieve selectie bekend, maar houdt een kleine slag om de arm. Mocht Kompany niet tijdig hersteld zijn, dan zal Laurent Ciman hem vervangen.

Martínez heeft de selectie teruggebracht tot 23 spelers. Christian Benteke, Jordan Lukaku, Matz Sels en Christian Kabasele behoren tot de vier afvallers. De vijfde afvaller is in principe Ciman, tenzij de komende dagen blijkt dat de liesblessure van Kompany zo ernstig is dat de captain het WK niet haalt.

Door de bekendmaking van Martínez komt ook een einde aan de 'matrasgate'. Op camerabeelden van de Belgische zender VRT waren matrassen met daarop de namen van 23 spelers van de Belgische selectie te zien. De namen van Jordan Lukaku, Leander Dendoncker, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele ontbraken. Drie van hen gaan niet naar het WK, twee wel.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Reacties

gerelateerd