Gisteren gemist: Kramer naar Israël, Koeman over Italië

4 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 3 juni.

Koeman gunt De Roon basisdebuut tegen Italië

Ronald Koeman heeft vast één naam prijsgegeven voor het oefenduel van Nederland maandagavond met Italië. Marten de Roon zal zijn basisdebuut voor Oranje gaan maken, zo liet de bondscoach zondag tijdens de persconferentie weten.

Barcelona maakt einde aan geruchten verlengt met Umtiti

Samuel Umtiti zal ook het komende seizoen in dienst van FC Barcelona spelen. De Spaanse grootmacht maakt zondagavond via de officiële kanalen bekend dat het contract van de verdediger zal worden verlengd tot medio 2023.

Dolberg en Jørgensen naar WK, Bendtner valt af

Kasper Dolberg, Nicolai Jørgensen en Lasse Schöne gaan met Denemarken naar het WK. Bondscoach Åge Hareide maakte zondagavond zijn definitieve selectie bekend, met daarin een plaats voor het Eredivisie-drietal. Nicklas Bendtner, Andreas Bjelland, Mike Jensen en Peter Ankersen waren de laatste vier afvallers.

Management bevestigt: Kramer naar Maccabi Haifa

Michiel Kramer heeft na zijn vertrek bij Sparta een nieuwe club gevonden. De 29-jarige spits heeft een akkoord bereikt met de Israëlische club Maccabi Haifa. Dat bevestigt het management van Kramer, Grandstand Football, zondagavond.

Spanje verspeelt oefenzege door foutje De Gea

Spanje is er niet in geslaagd om na het goede resultaat in de laatst gespeelde oefenwedstrijd tegen Argentinië op dezelfde weg door te gaan. Tegen Zwitserland kwam de ploeg van Julen Lopetegui zondagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen