Neymar helpt Brazilië bij rentree aan zege met mooie treffer

3 juni 2018, 17:57   Bijgewerkt: 3 juni 2018, 19:17

Neymar was direct belangrijk voor Brazilië in zijn eerste wedstrijd sinds 98 dagen. De aanvaller is weer hersteld van een blessure en kwam in de oefenwedstrijd tegen Kroatië van zondag de tweede helft binnen de lijnen. De PSG-ster was direct trefzeker en hiep Brazilië zo aan een 2-0 zege.

In de eerste helft kwam zowel Brazilië als Kroatië niet tot scoren. Veel kansen vielen er ook niet te noteren. Kroatië was er met Dejan Lovren nog het dichtste bij. Hij zag zijn kopbal echter net naast het doel verdwijnen. Brazilië noteerde enkele kleine kansen via Philippe Coutinho, Willian en Paulinho, maar heel veel gebeurde er niet in de eerste helft.

Na rust kwam Neymar, zoals afgesproken, binnen de lijnen. Met zeventig minuten op de klok wist hij direct de ban te breken voor zijn land. Met een mooie sologoal zorgde de aanvaller voor de 1-0. Hij gaf drie man het nakijken en schoot vervolgens prachtig raak in de bovenhoek. Daar leek het ook bij te gaan blijven, maar in blessuretijd verdubbelde Brazilië de score. Roberto Firmino bepaalde de einstand op 2-0. Voor Brazilië betekende dat de tiende opeenvolgende zege.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen