Mancini gooit opstelling Italië om voor duel met Oranje

3 juni 2018, 17:24   Bijgewerkt: 3 juni 2018, 17:34

Voor het Nederlands elftal is lotgenoot Italië maandag tegenstander in een oefenduel. Beide landen gaan niet naar het WK en dus staat er weinig op het spel. Bondscoach Roberto Mancini gaf dan ook alvast zijn opstelling prijs voor het treffen met het elftal van Ronald Koeman.

Afgelopen vrijdag ging Italië met 3-1 onderuit tegen Frankrijk terwijl het Nederlands elftal niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Slowakije. "De wedstrijd tegen Frankrijk was heel belangrijk voor ons, hier zullen we van moeten leren. Alle doelpunten die we tegen kregen, ontstonden na fouten van onze kant", stelt Mancini, die zijn elftal dan ook om gaat gooien. "We zullen in ieder geval in een 4-3-3-formatie spelen."

Mario Balotelli verschijnt in ieder geval niet aan de start, zo geeft Mancini weg. In plaats daarvan krijgt Andrea Belotti een kans. De Italiaanse bondscoach nam Balotelli, na vier jaar afwezigheid, weer op in de selectie. "Ik werkte al met hem samen toen hij nog veel jonger was. Hij heeft fantastische kwaliteiten en heeft veel belangrijke goals gemaakt. Hij heeft dezelfde leeftijd als mijn kinderen. Zij zijn ook niet perfect, niemand is dat", reageert Mancini op de vele ophef in het verleden rondom Balotelli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen