Gisteren gemist: Duitsland verliest, Neymar staat voor rentree

3 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 2 juni.

Ooijer voelde vechtpartij in bekerfinale al aankomen

De bekerfinale tussen Feyenoord Onder-19 en PSV Onder-19 liep zaterdagmiddag redelijk uit de hand. In de verlenging raakten de twee spelersgroepen slaags. André Ooijer, interim-trainer bij PSV, zag op de voorhand de problemen al aankomen.

Braziliaanse bondscoach: "Neymar speelt tegen Kroatië"

Neymar staat voor zijn rentree bij Brazilië, zo heeft bondscoach Tite zaterdag bevestigd. Het Braziliaanse elftal komt zondag in actie tegen Kroatië en de PSG-aanvaller zal een helft in actie kunnen komen. Hij is inmiddels hersteld van een voetblessure.

Oostenrijk buigt achterstand om en verpest rentree Neuer

Duitsland heeft in de aanloop naar het WK een oefennederlaag geleden. Oostenrijk was zaterdagavond met 2-1 te sterk voor de ploeg van Joachim Löw. Het was eerst nog de vraag of het duel überhaupt doorging vanwege de zware regenval. Een uur later dan gepland werd toch de aftrap verricht.

België en Portugal spelen gelijk in teleurstellend duel

België en Portugal kwamen zaterdagavond niet verder dan een doelpuntloze remise. Hoewel het vooraf een mooi affiche leek, wisten België en de regerend Europees kampioen nooit echt te vermaken. Beide landen kregen kansen, maar gescoord werd er niet.

Van Marwijk neemt Jones op in selectie Australië

Bert van Marwijk heeft zaterdagavond de volledige selectie van Australië voor het aankomende WK bekendgemaakt. Daarin heeft de Nederlandse bondscoach ook een plek ingeruim voor Feyenoord-doelman Brad Jones.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen