Engeland heeft aan eerste helft genoeg tegen Nigeria

2 juni 2018, 20:11

Engeland heeft een nipte 2-1 oefenzege op Nigeria geboekt. De Engelsen hadden aan 45 goede minuten voldoende om de overwinning binnen te halen. In de tweede helft werd het dankzij een treffer van Nigeria namelijk nog spannend.

Engeland kwam al na zeven minuten spelen op voorsprong tegen Nigeria. Het was Gary Cahill die uit een hoekschop van Kieran Trippier de 1-0 binnen wist te koppen. Engeland kreeg diverse kansen om de score uit te breiden via onder andere Raheem Sterling. Het was uiteindelijk Harry Kane die de score verdubbelde. Zes minuten voor rust schoof de spits van Tottenham Hotspur de 2-0 binnen.

Twee minuten na rust maakte Nigeria verrassend de aansluitingstreffer. Uit de rebound was het Alex Iwobi die doelman Jordan Pickford wist te passeren. In de tweede helft kwam ook ADO-verdediger Tyronne Ebuehi, die naar Benfica vertrekt, binnen de lijnen. Nigeria leek daar kracht uit te halen en maakte het Engeland moeilijk. Gescoord werd er echter niet meer waardoor the Three Lions er alsnog met de zege vandoor gingen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen