Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Engeland heeft aan eerste helft genoeg tegen Nigeria

Engeland heeft aan eerste helft genoeg tegen Nigeria

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 juni 2018 – Engeland heeft een nipte 2-1 oefenzege op Nigeria geboekt. De Engelsen hadden aan 45 goede minuten voldoende om de overwinning binnen te halen. In de tweede helft werd het dankzij een treffer van Nigeria namelijk nog spannend.

Engeland kwam al na zeven minuten spelen op voorsprong tegen Nigeria. Het was Gary Cahill die uit een hoekschop van Kieran Trippier de 1-0 binnen wist te koppen. Engeland kreeg diverse kansen om de score uit te breiden via onder andere Raheem Sterling. Het was uiteindelijk Harry Kane die de score verdubbelde. Zes minuten voor rust schoof de spits van Tottenham Hotspur de 2-0 binnen.

Twee minuten na rust maakte Nigeria verrassend de aansluitingstreffer. Uit de rebound was het Alex Iwobi die doelman Jordan Pickford wist te passeren. In de tweede helft kwam ook ADO-verdediger Tyronne Ebuehi, die naar Benfica vertrekt, binnen de lijnen. Nigeria leek daar kracht uit te halen en maakte het Engeland moeilijk. Gescoord werd er echter niet meer waardoor the Three Lions er alsnog met de zege vandoor gingen. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd