Ooijer voelde vechtpartij in bekerfinale al aankomen

2 juni 2018, 21:43

De bekerfinale tussen Feyenoord Onder-19 en PSV Onder-19 liep zaterdagmiddag redelijk uit de hand. In de verlenging raakten de twee spelersgroepen slaags. André Ooijer, interim-trainer bij PSV, zag op de voorhand de problemen al aankomen.

De finale werd gespeeld op het Feyenoord-terrein, iets waar ze bij PSV niet al te blij mee waren. "Mark van Bommel en ik gaven van te voren al aan dat dit een scenario kon zijn. Er was een harde kern-toernooi en dus kon dit gebeuren", legt Ooijer uit tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Na die rode kaart voelde ik al aan dat de rapen gaar konden worden en dat gebeurde ook. De blessuretijd was enorm lang en daarna moesten we de verlenging in.", vervolgt Ooijer, die zelf ook steeds werd uitgescholden door het publiek. "Voortdurend hoor je daarvoor van toeschouwers je eigen achternaam met kanker ervoor. Kennelijk kan dat allemaal." Uiteindelijk na een kwartier onderbreking werd de wedstrijd hervat. Feyenoord was uiteindelijk de gelukkige ploeg en pakte de beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen