Video: finale Feyenoord O19 - PSV O19 ontaardt in vechtpartij

2 juni 2018, 16:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De KNVB-bekerfinale tussen Feyenoord onder 19 en de leeftijdsgenoten van PSV is uitgelopen op een massale vechtpartij met een tijdelijke staking van het duel tot gevolg. In de verlenging gingen spelers met elkaar op de vuist, waarna de scheidsrechter weinig anders kon doen dan kiezen voor een afkoelperiode op sportpark Varkenoord.

PSV, dat eerder al de landstitel in deze leeftijdscategorie veroverde, jaagde in Rotterdam op de dubbel. De Eindhovenaren leken met een 0-1 voorsprong ook goed op weg, totdat een rode kaart en de late gelijkmaker van Feyenoord-uitblinker Jordy Wehrmann alsnog roet in het eten gooien.

In de benodigde verlening maakte Feyenoord middels een tweede treffer van Wehrmann goed gebruik van het nummerieke overwicht. De angel leek daarmee wel uit het duel, maar niets was minder waar. Kort na de 2-1 kregen spelers van beide partijen het met elkaar aan de stok. Bemoeienis van toeschouwers, een heuse kaartenregen en tijdelijke staking waren het trieste gevolg en ontsierden de finale volledig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen