Salah-loos Egypte en Colombia scoren niet in onderling duel

1 juni 2018, 23:25

Egypte is er vrijdagavond zonder Mohamed Salah niet in geslaagd om te scoren tegen Colombia. Omdat de opponent dat in het Italiaanse Bergamo, waar het oefenduel plaatsvond, ook niet lukte, eindigde het duel tussen de twee WK-gangers doelpuntloos. 

Zonder Salah waren de opties een stuk beperkter voor de Argentijnse coach Héctor Cúper bij Egypte. Hij koos voor onder andere voor de veel minder bekende Marwan Mohsen, Mahmoud Hassan en Ramadan Sobhi voorin. Zijn landgenoot, José Pekerman - de coach van Colombia - had meer sterren opgenomen in zijn basiself.

James Rodriguez, Radamel Falcao, Juan Cuadrado en Yerry Mina deden bijvoorbeeld mee vanaf het begin. Dat gold ook voor PSV'er Santiago Arias en voormalig Ajacied Davinson Sánchez. Zij maakten zelfs de hele negentig minuten vol. Het duo hield zich uiteindelijk relatief eenvoudig staande tegen Egypte, dat vorige week tegen Koeweit ook gelijkspeelde (1-1). België is de laatste oefenpartner voor het WK - waar het alle hoop heeft gevestigd op de fitheid van Salah - van start gaat. Daar treft het Uruguay, Rusland en Saoedi-Arabië.

Colombia heeft het met Japan, Polen en Senegal op het eerste gezicht eveneens gunstig getroffen. Voor de ploeg van Pekerman was dit de eerste officiële oefenwedstrijd, waarin het dus niet bijzonder veel indruk maakte.

Het WK Voetbal Spel 2018: doe mee en win minimaal 8.000 Euro aan prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen