KNVB helpt Emmen met dingen rondom promotie tijdens bezoek

1 juni 2018, 18:42   Bijgewerkt: 1 juni 2018, 23:47

FC Emmen moet alle zeilen bijzetten om te voldoen aan het niveau van de Eredivisie. Ook op bestuursniveau moeten er heel wat stappen worden gezet: de KNVB ging daarom langs in Drenthe om het een en ander uit te leggen en te bespreken. Alle investeringen moeten uiteindelijk zorgen voor het gewenste resultaat: een lang verblijf op het hoogste niveau in Nederland.

"Ons doel is helder: we willen de provincie Drenthe jarenlang Eredivisie-voetbal geven. Dat betekent dat onze organisatie, onze spelers en onze accommodatie op Eredivisie-niveau gebracht moeten worden", vertelt directeur Wim Beekman op de site van de KNVB.

Dat wordt volledig gedaan met de eigen middelen. "We gaan het gewoon op zijn Drents doen. We blijven met beide benen op de grond en willen vanuit een goede organisatie werken. Het organogram staat, maar we hebben nog wel wat extra handjes nodig. We zoeken mensen met een rood-wit hart, maar kwaliteit en ervaring staat voorop."

Op de burelen in Emmen zal in elk geval flink worden geïnvesteerd. Ook worden er vernieuwingen aangebracht op het complex van de promovendus en er wordt gesproken over een staantribune. Eerder al ging de voetbalbond langs bij Fortuna Sittard, dat rechtstreeks promoveerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen