Twente blij met terugkeer van Brama: "Een kind van de club"

31 mei 2018, 17:33

FC Twente is blij en opgelucht dat ze Wout Brama aan de club hebben kunnen binden. Voor de middenvelder ligt er meer dan een sportieve rol alleen in het verschiet. Zo moet hij een verbinder worden en is er niet voor niets gekozen om hem ook na zijn sportieve loopbaan te behouden voor de club.

 "Wout is een kind van de club en het is mooi dat hij weer voor FC Twente gaat spelen. Wout is super fit, heel ambitieus en heeft het karakter en de mentaliteit die we nodig hebben", vertelt Evert Bleuming, de interim technisch-directeur van de club. "Tijdens de gesprekken die we afgelopen tijd hebben gehad heeft Wout aangegeven graag terug te willen keren bij FC Twente en mee te willen werken aan het herstel van de club, zijn betrokkenheid is heel groot. Met zijn ervaring kan hij veel voor het team betekenen."

Er gebeurt momenteel sowieso veel rondom FC Twente. Hoewel de ploeg degradeerde naar de Jupiler League, wil het smaakmakers Fredrik Jensen en Oussama Assaidi behouden. Eerder zag de club wel Marko Kvasina [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333459/twente-ziet-kvasina-definitief-vertrekken-naar-sc-mattersburg/,_blank,vertrekken] naar Oostenrijk gaan: de spits zal niet de enige zijn die vertrekt deze zomer. Danny Holla liet, naar verluidt, recent zijn contract ontbinden, maar twijfelt nog wel over een langer verblijf. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen