Brands strikt favoriet Silva als nieuwe manager van Everton

31 mei 2018, 16:12   Bijgewerkt: 31 mei 2018, 16:44

Marcel Brands heeft zijn eerste succes als technisch directeur van Everton te pakken. In de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft de Engelse club hun favoriet Marco Silva weten te strikken. Hoewel Brands vrijdag officieel in dienst treedt, was hij betrokken bij het vinden van een opvolger van Sam Allardyce.

Volgens Brands wil Silva Everton aantrekkelijk voetbal laten spelen. "En hij wil werken in de structuur die we voor ogen hebben met Everton", zegt Brands op de website van The Toffees. Silva was al een tijd in beeld bij Everton. Ook toen Ronald Koeman werd ontslagen. De veertigjarige Portugees kwam zelf ook op straat te staan, toen de resultaten met Watford minder werden.

In de komende periode moeten Brands en Silva de selectie verder samenstellen. "We hebben de komende maand veel werk te doen", zegt Silva. "Het is belangrijk om alles op de juiste manier voor te bereiden." Voorheen was Silva naast Watford ook werkzaam voor Hull City, Olympiakos Piraeus, Sporting Portugal en Estoril.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen