Heracles neemt Van der Water over van Almere City

31 mei 2018, 12:36

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Silvester van der Water. De 21-jarige aanvaller wordt overgenomen van Almere City, waar hij nog tot de zomer van 2019 vast lag. Van der Water tekent in Almelo een contract voor drie seizoenen met een optie voor een extra seizoen.

De jonge aanvaller is blij dat hij van de Jupiler League naar de Eredivisie verhuist. "Heracles Almelo heeft mij tijdens de gesprekken een goed gevoel gegeven en er is een wederzijds vertrouwen. Het is aan mij om me verder te ontwikkelen, want dat is waarvoor ik naar Almelo kom", vertelt de aankoop op de clubwebsite van Heracles.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus heeft met Van der Water de eerste aanvallende versterking binnen. "Hij hoopt een verdere ontwikkeling door te maken en wij denken dat Heracles Almelo daar de juiste club voor is. De komst van een talentvolle en jonge speler als Silvester past uitstekend binnen onze technische visie."

Van der Water brak dit seizoen door in het profvoetbal. De buitenspeler groeide uit tot één van de smaakmakers van de Jupiler League-club en maakte gedurende de play-offs veel indruk. In de competitie kwam hij tot twaalf doelpunten in 28 wedstrijden. In de nacompetitie was hij nog eens drie keer trefzeker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen