Liverpool
0 – 0
Real Madrid

Stam duidelijk: "Mij zien ze voorlopig niet terug in Nederland"

Stam duidelijk: "Mij zien ze voorlopig niet terug in Nederland"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 mei 2018 – Jaap Stam is niet van plan om op korte termijn in Nederland terug te keren. De 45-jarige trainer zit sinds zijn ontslag bij Reading zonder club, maar hoopt binnenkort elders in Engeland aan de slag te gaan. Een voorkeur voor een club heeft Stam niet.

"Elke ambitieuze club, dat maakt mij niet zo veel uit. Mij zien ze voorlopig niet terug in Nederland", vertelt Stam aan Proshots Magazine. De Nederlander werd in de zomer van 2016 aangesteld als trainer van Reading en maakte een goed debuutseizoen door. In het tweede seizoen vielen de sportieve resultaten tegen, wat tot in maart tot een vroegtijdige beëindiging van de samenwerking leidde.

Stam is blij met de vrijheid die hij in Engeland als trainer krijgt. "In Nederland heeft iedereen altijd de behoefte iets tegen je te zeggen als ze je zien, hier in Engeland laten ze je me rust", vervolgt de oud-assistent van PEC Zwolle en (Jong) Ajax. "Engeland is een groot voetballand, met veel beleving voor de sport."

Reacties

gerelateerd