Excelsior haalt transfervrije Mahmudov op bij Dordrecht

Excelsior haalt transfervrije Mahmudov op bij Dordrecht

31 mei 2018 – Denis Mahmudov is met ingang van het nieuwe seizoen speler van Excelsior. De 28-jarige aanvaller heeft zijn handtekening onder een contract gezet dat hem tot de zomer van 2020 in Rotterdam houdt. Mahmudov komt over van FC Dordrecht, waar zijn contract binnenkort afloopt.Op de website van zijn nieuwe club geeft Mahmudov aan dat hij een goed gevoel heeft bij Excelsior. "Ik ben blij met deze club, heb een goed gesprek achter de rug. Het hele verhaal sprak mij enorm aan. Excelsior is uitgegroeid tot een stabiele Eredivisie-club. Ze proberen zoveel mogelijk aanvallend voetbal te spelen en dat past bij mij.''

"De laatste jaren is de club heel stabiel in de Eredivisie en vaak met goed voetbal. Ik heb goede en positieve dingen gehoord en daarom heb ik de keuze voor deze club gemaakt. Ik ga nu eerst op vakantie, maar ik heb erg veel zin om op 30 juni bij Excelsior aan de slag te gaan."

Excelsior wordt het tweede Eredivisie-avontuur van Mahmudov. In 2014 speelde de aanvaller voor PEC Zwolle, waar hij tot slechts zeven optredens kwam. "Helaas is dat toen niet helemaal geworden wat ik ervan had verwacht", aldus de aanvaller, die het afgelopen seizoen vijftien keer scoorde in de Jupiler League.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 4 december 2020