Swart verwelkomt De Graafschap: "Leuk dat ze terug zijn"

31 mei 2018, 09:22

Sjaak Swart vindt het leuk dat De Graafschap komend seizoen terugkeert in de Eredivisie. Twee jaar geleden was de Ajax-icoon nog een heel andere mening toegedaan. Nadat de Amsterdammers door toedoen van de Superboeren de landstitel misliepen, wenste de voormalig voetballer De Graafschap weinig goeds toe.

"Ik hoop dat De Graafschap degradeert", zei Swart daags na het mislopen van de titel. De Graafschap speelde met het mes tussen de tanden en sleepte een 1-1 gelijkspel uit het vuur tegen de hoofdstedelingen. "Het was toch belachelijk dat ze hier riepen dat ze die kut-Amsterdammers hadden gepakt? Ze vlogen er als gekken in tegen ons. Ze hadden hun energie beter kunnen sparen voor de nacompetitie. Waren ze misschien ook niet gedegradeerd."

Hoewel de frustratie van het niet veroveren van het kampioenschap niet helemaal is verdwenen, is Swart een stuk positiever dan voorheen. "Ik vind het leuk dat ze terug zijn in de Eredivisie. Ik kwam er vroeger ook vaak als spelersbegeleider van Dennis Gerritsen en Olaf Lindenbergh. Het is een gezellige club", zegt hij tegen De Gelderlander.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen