De Vrij: "We willen ons goed voorbereiden op volgend seizoen"

31 mei 2018, 08:29

Terwijl 32 landen zich voorbereiden op het WK in Rusland, focust het Nederlands elftal zich al op de periode ná de zomer. De voorbereiding daarop is begonnen; Oranje speelt de komende dagen oefeninterlands tegen Slowakije (donderdag) en Italië (maandag). Stefan de Vrij geeft aan dat de wedstrijden als serieuze tests worden beschouwd.

In gesprek met De Volkskrant blikt De Vrij vooruit op de oefenduels. "We willen ons goed voorbereiden op volgend seizoen, als het om het echie gaat ", legt de verdediger uit. Dat het Nederlands elftal er in Rusland niet bij is, doet nog altijd pijn. "Het is een enorme teleurstelling dat we er niet bij zijn. We kunnen daaraan niets meer veranderen."

Na de interlands kan De Vrij vakantie vieren en zich voorbereiden op een dienstverband bij zijn nieuwe club: Inter. "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, ook voor mijn ontwikkeling", legt De Vrij de overstap naar de Italiaanse topclub uit. Kort vat de verdediger samen wat hem aanspreekt bij zijn nieuwe werkgever: "Het project, de ambities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen