Gisteren gemist: Koeman over Oranje, Kluivert rond met Roma

31 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 30 mei.

Egyptische bond heeft goede hoop wat betreft Salah

Egypte houdt nog altijd de adem in als het gaat om de inzetbaarheid van Mohamed Salah op het WK. De buitenspeler raakte in de Champions League-finale geblesseerd aan zijn schouder en is, volgens de Egyptische bond, gewoon inzetbaar op het toernooi.

Speelminuten voor Cillessen én Zoet bij Oranje, debuut Vormer

Bondscoach Ronald Koeman wil de komende week beide doelmannen van het Nederlands elftal aan het werk zien. De keuzeheer heeft woensdag op zijn persconferentie laten weten dat zowel Jasper Cillessen als Jeroen Zoet een interland gaat spelen. Daarnaast maakte hij bekend dat Ruud Vormer zijn debuut gaat maken in Oranje.

Koeman: "Spelers mogen pas na Italië met transfers bezig"

Ronald Koeman neemt de oefenduels met Slowakije en Italië zeer serieus en verwacht van zijn spelers dan ook dat zij volledig gefocust zijn op de aankomende interlands. Hij laat het niet gebeuren dat spelers met transfers bezig zijn.

'Kluivert is op hoofdlijnen akkoord met AS Roma'

Van een akkoord tussen Ajax en AS Roma is nog geen sprake, maar Justin Kluivert is zelf wel bijna rond met de Italiaanse grootmacht. Dat meldt althans de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio van Sky.

Benzema veegt vloer aan met bondsvoorzitter van Frankrijk

Karim Benzema is nog steeds niet in beeld bij de Franse nationale ploeg en dat doet de aanvaller van Real Madrid nog altijd pijn. De spits heeft woensdag furieus gereageerd op teksten van bondsvoorzitter Noël Le Graët, die heeft laten weten dat Benzema nooit meer speelt voor Frankrijk.

Tegenvallend Rusland verliest oefeninterland van Oostenrijk

Er kan niet gezegd worden dat Rusland al helemaal klaar is voor het WK in eigen land. Het gastland is druk bezig om zich klaar te stomen voor het toernooi, maar heeft woensdag een teleurstellend resultaat genoteerd. In Innsbruck werd er met 1-0 verloren van Oostenrijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen