Benzema veegt vloer aan met bondsvoorzitter van Frankrijk

30 mei 2018, 21:46

Karim Benzema is nog steeds niet in beeld bij de Franse nationale ploeg en dat doet de aanvaller van Real Madrid nog altijd pijn. De spits heeft woensdag furieus gereageerd op teksten van bondsvoorzitter Noël Le Graët, die heeft laten weten dat Benzema nooit meer speelt voor Frankrijk.

De dertigjarige spits werd sinds de afpersingszaak van ploeggenoot Mathieu Valbuena in 2015 niet meer opgeroepen. Dat blijft ook zo, als het aan Le Graët ligt. "Niemand twijfelt eraan dat Benzema een grote speler is: hij is basisspeler bij Real en heeft al heel wat bewezen. In de CL-finale was hij uitzonderlijk goed. Maar bij Frankrijk is hij een afgesloten hoofdstuk. We hebben nu een andere speelstijl en willen geen stap terugzetten", is hij duidelijk.

Benzema heeft via Twitter behoorlijk stevig gereageerd op die teksten. "Met alle respect dat ik u verplicht ben, maar u heeft hier een kans laten liggen om uw mond te houden. Ik ontdek vandaag uw ware gezicht. Niet van de man die zegt dat hij mij heel graag ziet, maar wel die van de man die zich bemoeit met de selectie en met de keuzes van de trainer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen