'Kluivert is op hoofdlijnen akkoord met AS Roma'

30 mei 2018, 21:22

Van een akkoord tussen Ajax en AS Roma is nog geen sprake, maar Justin Kluivert is zelf wel bijna rond met de Italiaanse grootmacht. Dat meldt althans de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio van Sky.

Volgens Di Marzio heeft zaakwaarnemer Mino Raiola vandaag (woensdag) een positief onderhoud gehad met AS Roma-directeur Monchi. Helemaal rond zijn Kluivert en Roma nog niet, maar er is wel een akkoord op hoofdlijnen. Dat betekent dat het nu vooral zaak is voor de clubs om eruit te komen.

Volgens de Italiaanse verslaggever wil Ajax vijftien tot twintig miljoen euro ontvangen voor Kluivert, ondanks het feit dat de buitenspeler een contract heeft tot 2019. De gesprekken tussen beide clubs zullen volgende week worden hervat.

Afgelopen maandag liet Raiola nog weten dat hij zich stoorde aan de houding van Ajax. "Is Kluivert klaar voor de Serie A? Een speler zet een stap als hij denkt dat hij daar klaar voor is, dus dat is het probleem niet", sprak hij tegen Calciomercato. "Ajax wil de juwelen niet verkopen, dus dat maakt het een erg lastige situatie. Niet alleen voor beide clubs, maar voor iedereen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen