Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zeefuik naar Groningen: "Hij is een publiekslieveling"

Zeefuik naar Groningen: "Hij is een publiekslieveling"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 mei 2018 – De overstap van Deyovaisio Zeefuik naar FC Groningen is woensdag helemaal afgerond. De twintigjarige rechtsback speelde het afgelopen halfjaar al op huurbasis in Groningen en maakt nu definitief de overstap. Hij tekent bij Groningen voor drie jaar.

Zeefuik speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis bij Groningen. Die club kon hem vervolgens gemakkelijk inlijven, omdat het een eerste recht tot koop had bedongen. Manager technische zaken Ron Jans is blij met de komst van Zeefuik. "Deyovaisio is een sterke, snelle, agressieve verdediger met een goed loopvermogen, die heeft aangetoond heel goed te passen bij de speelwijze en mentaliteit van FC Groningen", legt hij uit.

Jans weet dat Zeefuik het prima deed in het afgelopen halfjaar. "Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste kracht in het eerste elftal en één van de publiekslievelingen van de ploeg."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd