FC Twente wil smaakmakers Assaidi en Jensen behouden

30 mei 2018, 07:58

FC Twente heeft ondanks de degradatie naar de Jupiler League haar zaakjes voor komend seizoen al aardig op orde. De grote sponsoren hebben beloofd om door te gaan en de seizoenkaarten gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook over de spelersgroep zijn er enkele keuzes gemaakt: zo mogen Fredrik Jensen en Oussama Assaidi in principe niet vertrekken uit Enschede.

"Wij willen Fredrik in principe niet verkopen, of er moet een niet te weigeren bod komen", zegt Evert Bleuming, hoofd scouting en na het vertrek van de technisch directeur Jan van Halst ook de eindverantwoordelijke op dat gebied, tegenover TC/Tubantia. Zolang Ted van Leeuwen, hij is de beoogde nieuwe 'td' van de Tukkers na de afmelding van Fred Rutten, nog niet is aangesteld, blijft Bleuming verantwoordelijke.

Ook Assaidi mag in principe niet weg, ondanks dat er interesse zou zijn. "Wij hebben nog geen aanbieding gehad", verzekert Bleuming. "En ook Oussama behoort tot de spelers die wij niet kwijt willen." Eerder zag de club wel Marko Kvasina vertrekken naar SV Mattrsburg, terwijl er een flink aantal spelers terugkeert na een verhuurbeurt of een aflopend contract heeft. Dat laatste geldt inmiddels vermoedelijk voor Danny Holla ook: zijn verbintenis werd naar verluidt dinsdag ontbonden. Dat bericht is vanuit FC Twente echter nog niet bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen