Gisteren gemist: Salah moet vrezen, Everton heeft bijna beet

30 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 29 mei 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 29 mei.

Salah dreigt meerdere groepsduels op WK te missen

Mohamed Salah dreigt een groot deel van het WK te moeten missen. Door zijn schouderblessure staan de groepsduels op de tocht. Want volgens Liverpool-fysio Ruben Pons staat voor het herstel drie tot vier weken. Op 15 juni begint voor Egypte het WK tegen Uruguay, het laatste pouleduel is op 25 juni tegen Saudi-Arabië.

Wiegman: "Gezamenlijk besloten dat Miedema rust nodig heeft"

In overleg is besloten om Vivianne Miedema buiten de selectie van Oranje-vrouwen te houden. Zij is al een tijd niet okselfris en daarom ontbreekt de spits in de WK-kwalificatiewedstrijden van volgende maand tegen Noord-Ierland en Slowakije.

'Everton vindt na Brands met Silva ook nieuwe trainer'

Marcel Brands nadert zijn eerste succes als technisch directeur van Everton. Volgens het betrouwbare BBC heeft de Engelse club bijna een akkoord met manager Marco Silva, die in januari ontslagen werd bij Watford. Mogelijk wordt zijn aanstelling deze week officieel.

Officieel: Zenit kiest voor Semak in plaats van Advocaat

Niet Dick Advocaat, maar Sergey Semak is de nieuwe trainer van Zenit St. Petersburg. De Russische club heeft zijn aanstelling dinsdag bekendgemaakt. Semak is een goede bekende van Zenit, waar hij als speler zijn carrière afsloot en vervolgens voor meerdere seizoenen toetrad tot de technische staf.

Video: Zeneli maakt tegen Albanië zijn eerste goals voor Kosovo

Arber Zeneli heeft een hoofdrol opgeëist in een voor Kosovo historische wedstrijd. In het Zwitserse Zürich speelde Kosovo voor het eerst officieel tegen buurland Albanië. Het oefenduel eindigde in een 3-0 zege voor de Kosovaren, mede door twee doelpunten van de aanvaller van sc Heerenveen. Het zijn Zeneli's eerste twee goals als international van Kosovo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen