Salah dreigt meerdere groepsduels op WK te missen

29 mei 2018, 22:56

Mohamed Salah dreigt een groot deel van het WK te moeten missen. Door zijn schouderblessure staan de groepsduels op de tocht. Want volgens Liverpool-fysio Ruben Pons staat voor het herstel drie tot vier weken. Op 15 juni begint voor Egypte het WK tegen Uruguay, het laatste pouleduel is op 25 juni tegen Saudi-Arabië.

"Hij is verdrietig over wat er gebeurd is", zegt Pons tegen de Spaanse krant Marca. "Maar hij is helemaal gefocust op het herstel. In principe duurt dit drie tot vier weken, maar we gaan proberen deze hersteltijd te verkorten. Dat is ons grote doel."

Salah raakte geblesseerd in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid. Pons begeleidde de ster van Liverpool én Egypte van het veld. "We wisten dat het iets ernstigs was, toen hij op de grond viel. Salah klaagt nooit. We waren bang voor het ergste", vertelt de fysio, met wie Salah bovendien een goede band heeft. "Ik heb geprobeerd hem tot rust te brengen, en hem verteld dat hij zich niet al te veel zorgen moest maken en we moesten kijken naar oplossingen."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen